Moederretraites 2020

 
Weekenden 2020    Geestelijke begeleiding
06-08 maart Z.E.H. D. Rohling
13-15 maart Br. J. te Velde osb
20-22 maart Pastoor R. Wilmink

Ter plaatse aangekomen sprak Hij tot hen:
‘Bidt, dat gij niet op de bekoring ingaat.’

(Lucas 22:40)

Er zijn weer drie nieuwe moederretraites gepland! Alle retraites zullen in de vastentijd plaatsvinden en je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen!  

In de huidige maatschappij word je bijna voortdurend blootgesteld aan allerlei verleidingen en het valt niet altijd mee deze verleidingen op de juiste wijze te weerstaan. Daarom is het goed om af en toe even tijd vrij te maken om in alle stilte, samen met God jouw manier van leven te beschouwen. Een moederretraite biedt je daartoe een mooie gelegenheid. Te midden van een biddende gemeenschap, mag je je relatie met God verdiepen en zijn liefde ervaren.  

Tijdens de retraite zijn we te gast in het klooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. We hebben een eigen programma met diverse conferenties, maar sluiten ons regelmatig aan bij de gebedstijden van de zusters.  

Alle retraites beginnen vrijdagmiddag om 16.00 uur en eindigen zondagmiddag rond 14.00 uur. We gaan ervan uit dat je het thuis en/of op je werk zo regelt dat je uiterlijk om 16.00 uur arriveert zodat de rust en stilte voor eenieder zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. 

De kosten voor het weekend bedragen € 80,00. De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan een moederretraite. Als dat toch het geval is neem dan even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. 

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar: retraite@moederretraite.nl
Vergeet bij je aanmelding niet om ook het weekend van je 2e en 3e keus te vermelden, dit voor het geval dat het weekend van je voorkeur al vol zit. 

Na opgave ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging, zodat je weet welk weekend je vrij mag houden!